Tetor 2018

FINCA Kosovё zhvendoset në lokacionin e ri në Rahovec

2018-10-10T13:51:24+01:00Tetor 9, 2018||

Në shërbim sa më cilësor ndaj klientëve dhe me infrastrukturë sa më atraktive, FINCA Kosovë bën zhvendosjen e degës së Rahovecit në një lokacion të ri, për të qenë sa më afër klientëve të saj. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin shumë mysafir duke filluar nga kryetari i komunës së Rahovecit, përfaqësues nga drejtorati i bujqësisë, klientë të FINCA’s, menaxher të institucioneve financiare dhe të tjerë.

Shtator 2018

Korrik 2018

Qershor 2018

FINCA gëzon fëmijët pa përkujdesje prindërore

2018-10-11T20:53:22+01:00Qershor 4, 2018||

FINCA Kosovë, në kuadër të aktiviteteve për mbështetjen e çdo problematike sociale të komunitetit si dhe personave me nevoja të veçanta, tradicionalisht feston 01 qershorin – Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, të cilën këtë vit e realizoi në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror – OFAP, për fëmijët e akomoduar në familjet kujdestare duke bërë kështu shpërndarjen e pakove-dhuratave për fëmijë në strehim familjarë, duke demonstruar përkushtimin dhe angazhimin social që FINCA është institucion me përgjegjësi sociale.

Maj 2018

FINCA Kosovё zhvendoset në lokacionin e ri në Gjilan

2018-10-11T20:54:26+01:00Maj 28, 2018||

Në rritje të vazhdueshme, në zhvillimin e produkteve më atraktive dhe në shërbim sa më cilësor ndaj klientëve të saj, FINCA Kosovë bën zhvendosjen e zyrës së saj, në një lokacion të ri me hapësirë më të madhe, infrastrukturë më moderne, në rrugën 28 nëntori në afërsi të Medreses së Gjilanit.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni