Products that meet YOUR needs

Video Gallery

Video Gallery
0
CLIENTS
0M€
LOAN PORTFOLIO
0
AVERAGE LOAN
0
SERVICE OUTLETS
0
YEAR FOUNDED

* Statistics are updated monthly

News & Press

NJOFTIM LIDHUR ME ORARIN E PUNËS:

May 6th, 2020|

Ju njoftojmë se duke filluar nga nesër, me datë 07 Maj, 2020, të gjitha degët e FINCA Kosovës do të punojnë sipas orarit të rregullt: e Hënë – e Premte: 08:30 – 16:30 Ju këshillojmë

ORARI I RI I PUNËS:

April 14th, 2020|

Si rezultat i vendimit të ri të Qeverisë së Kosovës në lidhje me kufizimin e lëvizjes se qytetarëve dhe me qëllim që të parandalohet përhapja e Covid-19, Ju njoftojmë se nga dita e mërkurë 15

NJOFTIM PËR KLIENTËT E KOMUNËS SË MALISHEVËS

April 7th, 2020|

Njoftohen të gjithë klientët e FINCA Kosovë në komunën e Malishevës se duke u bazuar në Urdhëresën Administrative me numër 01/228 të datës 07 Prill 2020 të lëshuar nga Kryetari i Komunës së Malishevës, dega

View all news

Products & Services

REQUEST A CALL BACK

You can request a call back from one of our customer service professionals, who will contact you at your convenience.

Contact