Galeria e Videove

Galeria e Videove2018-11-29T09:46:27+01:00

FINCA Renovim

Tetor 4, 2016|

FINCA Agro

Tetor 4, 2016|

FINCA Biznes

Tetor 4, 2016|

AMIK Edit H264

Tetor 16, 2015|

FINCA Auto Cut

Prill 21, 2015|

FINCA biznesi

Nëntor 5, 2014|

FINCA bujqesia

Nëntor 5, 2014|

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni