Në linjë me vendimin e Qeverisë dhe Bankës Qendrore të Kosovës të datës 17 Mars 2020, FINCA Kosovë njofton të gjithë klientët e prekur nga situata e krijuar si pasojë e virusit COVID19 se mund të drejtojnë kërkesën e tyre për shtyrje të pagesës së kësteve të kredisë. Kjo ka për qellim mbështetjen e klientëve tanë në tejkalimin e situatës e krijuar si pasojë e virusit COVID19.

FINCA Kosovë mbështet klientët tanë në tejkalimin e situatës e krijuar si pasojë e virusit COVID19.

Për ndihmë teknike apo pyetje eventuale ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Kontaktit në numrin e telefonit 045 999 444

Aplikacion Online për Shtyerje të Pagesës së Kredisë