Xhevat Uka

2018-10-09T18:07:57+01:00Dhjetor 22, 2014||

Xhevat Uka, një kryefamiljar, mori kredinë e parë në FINCA vitin e kaluar për të investuar në tokën e tij. Ai ka ndërtuar një biznes të njëmend familjar në pronën e përbashkët me 21 anëtarët e familjes së tij, ku e gjithë familja punon bashkarisht.

Përvoja e tij e parë kreditore ishte me një prej bankave më të mëdha të Kosovës, mirëpo për shkak se Nëpunësi Kreditor ndërroi vendin e punës, gjegjësisht kaloi nga banka ku punonte, në FINCA, edhe Xhevati e përcolli dhe shkoi pas tij, duke u bërë një prej klientëve më të devotshëm të FINCA-së.

Plotësisht i dedikuar ndaj Nëpunësit të tij Kreditor, Xhevati tani është një prej shumë klientëve që kërkojnë qasjen mirëseardhëse dhe udhëzime nga punonjësit e FINCA-së.

Pas investimit në tokën e tij bujqësore, familja e tij shumë shpejtë arriti të investojë në të mbjella, të cilat ai i shet tek një kompani lokale qumësht-prodhuese; ndonjëherë ai i eksporton produktet e tij në vendet fqinje.

Dëshira e tij më e madhe në jetë është që 5 fëmijët e tij të vazhdojnë të punojnë këtë biznes familjar në fermë dhe që biznesi i tyre të zgjatë përgjithmonë.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni