Qershor 2019

Maj 2019

Prill 2019

Dhjetor 2018

FINCA Star 2018

2018-12-26T21:01:32+01:00Dhjetor 26, 2018||

Edhe këtë vit FINCA Kosovë ndau çmimin tradicional të FINCA Ndërkombëtar “FINCA Star” për punonjësit e saj të cilët kanë dëshmuar ngrohtësi, përgjegjësi, besueshmëri duke jetësuar atributet e brendit të FINCA-së.

FINCA Kosovë Sponsor i Argjendtë në KAEF

2018-12-26T21:05:23+01:00Dhjetor 21, 2018||

FINCA Kosovë ishte sponsor i argjendtë në mbrëmjen gala ‘The Night of the Rising Stars’, organizuar nga Fondi Kosovar Amerikan i Arsimit (KAEF). Në këtë natë, KAEF dhuroi bursën e 100-të dhe festoi arritjet e saj me një ngjarje për mbledhjen e fondeve ku FINCA Kosovë u bë Sponsor i Argjendtë pas dhurimit të fondit.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni