Dita Botërore e Dhurimit të Gjakut

2019-06-25T09:46:54+01:00Qershor 25, 2019||

Me rastin e Ditës Botërore të Dhurimit të Gjakut, FINCA Kosovë ka organizuar aksion vullnetar për të dhuruar gjak, synim ky për të shpëtuar jetë. FINCA Kosovë, si gjithmonë edhe kësaj here ka qenë pjesë e së mirës dhe humanitetit njerëzor.

Jep dhuratën më të çmueshme! Dhuro gjak

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni