Festivali Folklorik ‘Anadrinia Jehon’ 2019

2019-05-14T08:46:16+01:00Maj 14, 2019||

FINCA Kosovë, edhe këtë vit krahas mbështetjës që jep në zhvillim të Kulturës së vendit, vazhdon të jap përkrahje financiare, si sponsorues tradicional i Festivalit Folklorik ‘Anadrinia Jehon’ 2019, që mbahet në fshatin Djenë, Rahovec. Festivali i cili organizohet në kuadër të “Javës së dëshmorëve dhe heronjve të Komunës së Rahovecit”.

FINCA si sponsorues i këtij festivali ka dëshmuar që si institucion financiar amerikan është gjithmonë në përkrahje të aktiviteteve kulturore në vend.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni