Festojmë të Gjithë së Bashku 1 Qershorin

2019-06-11T08:37:40+01:00Qershor 11, 2019||

Buzëqeshja e fëmijëve dhe lumturia e tyre janë pjesa më e rëndësishme e jetës për të gjithë ne. Me rastin e Ditës ndërkombëtare të fëmijëve, FINCA Kosovë ka organizuar një ditë feste për femijët e Shoqatës ‘AUTIZMI’. Kjo ditë feste është shoqëruar dhe nga disa surpriza të vogla siç është, pjesëmarrja e maskotave me personazhet e tyre të preferuara. Më e rëndësishmja nga kjo ditë është buzëqeshja dhe lumturia e fëmijëve që i shoqëroi gjatë kësaj ditë.

Pak nga ne, shumë për fëmijë!

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni