FINCA Kosovё zhvendoset në lokacionin e ri në Istog

2018-12-26T20:58:45+01:00Tetor 25, 2018||

FINCA Kosovë përuroi zhvendosjen e degës së saj në Istog në lokacion të ri, me infrastrukturë moderne, atraktive dhe me atmosferë të ngrohtë pune.

Prerja e shiritit u bë nga nënkryetari i kësaj komune, z. Lulzim Blakaj dhe nga menaxhmenti i FINCA Kosovës.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni