FINCA Kosovё zhvendoset në lokacionin e ri në Rahovec

2018-10-10T13:51:24+01:00Tetor 9, 2018||

Në shërbim sa më cilësor ndaj klientëve dhe me infrastrukturë sa më atraktive, FINCA Kosovë bën zhvendosjen e degës së Rahovecit në një lokacion të ri, për të qenë sa më afër klientëve të saj. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin shumë mysafir duke filluar nga kryetari i komunës së Rahovecit, përfaqësues nga drejtorati i bujqësisë, klientë të FINCA’s, menaxher të institucioneve financiare dhe të tjerë.

Prerja e shiritit u bë nga kryetari i kësaj komune dhe nga menaxheri i degës. Rilokimi i degës së Rahovecit tani gjendet në rrugën. Xhelal Hajda Toni, p.n.

Objektet e reja janë vazhdimësi e standardizimit të degëve tona të cilat janë në funksion të jetësimit të misionit të FINCA-s për të ofruar shërbime financiare – cilësore, të shpejta, inovative dhe infrastrukturë më të përshtatshme për punonjësit dhe klientët e saj, në vijim të mbështetjes strategjike të zhvillimit ekonomik të vendit.

FINCA, të ndërtojmë të nesërmen së bashku!

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni