FINCA Kosovë, sponsor i natyrës

2019-04-26T11:22:41+01:00Prill 26, 2019||

22 Prilli Dita Ndërkombëtare e Tokës, ditë e cila shërben për vetëdijësimin e njerëzimit për dëmet që i shkakton natyrës, të reflektoj dhe sensibilizojë për të ndalur shkatërrimin e mëtejshëm të saj.

FINCA Kosovë, si sponsor kryesor i fushatës së iniciativës së Komunës së Prishtinës “Bëhu mik i tokës” mbjelli 100 drunjë, të cilët do të shërbejnë për pastrimin e ajrit, në hyrje të Prishtinës, lagja Arbëri, si dhe në shkollën fillore të fshatit Bardhosh.

Kjo ditë duhet të shërbejë për të ndihmuar njerëzit të kuptojnë se sa i rëndësishëm është mjedisi, dhe për të menduar ekologjikisht.

Për t’u kujdesur për planetin tonë, ne kemi nevojë për angazhim çdo orë e çdo ditë.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni