FINCA Kosovë vazhdon me traditën e ligjëratave teknike

2018-12-26T21:06:25+01:00Nëntor 22, 2018||

FINCA Kosovë, vazhdoi me ligjërata teknike, në qytetin e Ferizajit me prof. Dr. Hajrip Mehmeti. Qëllimi i ligjëratave teknike është aftësimi në lëmin e blegtorisë që merren me prodhimin e qumështit, majmërisë së vjetave, dhe kultivuesit e deleve e qingjave. Pjesëmarrës në këtë ligjëratë ishin afro rreth 30 fermerë të ndryshëm, një pjesë e tyre edhe klientë të FINCA Kosovë.

FINCA do të vazhdoj edhe më tutje me ligjërata teknike edhe në komunat tjera në gjithë territorin e Republikës të Kosovës.

FINCA të ndërtojmë të nesermen së bashku!

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni