FINCA në Panairin Ndërkombëtar të Agrobiznesit, Ushqimit dhe Pijeve “AGROKOS”

2018-12-26T20:52:19+01:00Tetor 19, 2018||

FINCA Kosovë po merr pjesë në edicionin e 18-të të panairit ndërkombëtar të agrobiznesit, ushqimit dhe pijeve “AGROKOS”, në Pallatin e Rinisë duke prezentuar produktet kreditore e në veçanti mundësitë që FINCA Kosovë ofron për kredi marrësit e sektorit të bujqësisë dhe agrokulturës.

FINCA të ndërtojmë të nesërmen së bashku!

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni