FINCA Star 2018

2018-12-26T21:01:32+01:00Dhjetor 26, 2018||

Edhe këtë vit FINCA Kosovë ndau çmimin tradicional të FINCA Ndërkombëtar “FINCA Star” për punonjësit e saj të cilët kanë dëshmuar ngrohtësi, përgjegjësi, besueshmëri duke jetësuar atributet e brendit të FINCA-së.

Shpërblimi tradicional global “FINCA Star 2018”, këtë vit iu nda Igor Ristic – Zyrtar për Zhvillim të Biznesit nga dega e Kamenicës i cili u shqua për angazhimin dhe përkushtimin e treguar ndaj vlerave të FINCA-s duke inspiruar klientët e saj me një ngrohtësi, besim dhe pergjegjësi.

FINCA Kosovë vazhdon fuqimisht angazhimin në njohjen dhe shpërblimin e punonjësve të saj për performancë të shquar.

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni