Na Kontaktoni

Na Kontaktoni2019-03-14T11:13:45+01:00

ZYRA QENDRORE

  • Robert Doll Nr.112

  • Prishtinë, Republika e Kosovës
  • + 383 (0) 38 609 721
  • Hotline: + 383 (0) 45 999 444

  • info@fincakosovo.org

Degët Tona

Deçan
Rr. Dëshmorët e Kombit, p.n.
+383 (0) 45 406 300
+383 (0) 49 748 942
8:30-16:30

Drenas
Rr. Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, p.n.
+383 (0) 38 585 134
+383 (0) 44 134 954
8:30-16:30

Ferizaj
Rr. 12 Qershori, p.n.
+383 (0) 290 327 375
+383 (0) 44 191 187
8:30-16:30

Fushë Kosovë
Nëna Terezë, p.n.
+383 (0) 44 388 992
+383 (0) 49 748 921
8:30-16:30

Gjakovë
Rr. Nënë Tereza, p.n.
+383 (0) 39 321 704
+383 (0) 44 216 859
8:30-16:30

Gjilan
Rr. 28 Nëntori
+383 (0) 280 326 080
+383 (0) 49 748 926
8:30-16:30

Graçanicë
Rr. Car Lazar, p.n
+383 (0) 45 200 815
8:30-16:30

Istog
Rr. Skëndërbeg, p.n.
+383 (0) 39 450 005
+383 (0) 49 748 943
8:30-16:30

Kamenicë
Rr. Skënderbeu, p.n.
+383 (0) 44 645 486
+383 (0) 49 748 927
8:30-16:30

Kaçanik
Rr. Ismail Raka nr. 52
+383 (0) 45 263 049
8:30-16:30

Klinë
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n.
+383 (0) 45 260 106
+383 (0) 49 714 194
8:30-16:30

Lipjan
Rr. Shqipëria, p.n.
+383 (0) 44 964 636
+383 (0) 49 748 924
8:30-16:30

Malishevë
Rr. Rilindja, p.n.
+383 (0) 29 269 360
+383 (0) 44 126 709
8:30-16:30

Mitrovica
Rr. Mbretëresha Teuta, p.n.
+383 (0) 49 734 297
+383 (0) 45 251 627
8:30-16:30

Pejë
Rr. Mbretëresha Teuta, 94/1
+383 (0) 39 432 823
+383 (0) 49 748 937
8:30-16:30

Podujeva
Rr.Zahir Pajaziti p.n.
+383 (0) 45 268 708
+383 (0) 49 102 409
8:30-16:30

Prishtinë
Rr.Robert Doll, nr 110
+383 (0) 38 609 721
+383 (0) 44 506 999
+383 (0) 38 609 722
8:30-16:30

Prishtinë 
Rr. Ilir Konushevci nr. P11
+383 (0) 49 965 432
+383 (0) 45 245 223
8:30-16:30

Prizren
Rr. Shuaip Spahiu, p.n.
+383 (0) 29 231 254
+383 (0) 44 134 953
8:30-16:30

Rahovec
Rr. Xhelal Hajda, p.n.
+383 (0) 29 276 401
+383 (0) 49 748 932
8:30-16:30

Shtime
Rr. Tirana, p.n.
+383 (0) 45 388 993
+383 (0) 49 748 925
8:30-16:30

Shtërpce
Rr. Qendra e Shtërpcës, p.n.
+383 (0) 290 70 262
+383 (0) 44 191 186
8:30-16:30

Skenderaj
Rr. 28 Nëntori, p.n.
+383 (0) 28 582 645
+383 (0) 44 509 697
8:30-16:30

Suharekë
Rr. Brigada 123, p.n.
+383 (0) 29 272 713
+383 (0) 44 509 693
8:30-16:30

Viti
Rr. Adem Jashari, p.n.
+383 (0) 44 256 770
8:30-16:30

Vushtri
Rr. Sheshi i Lirisë, p.n.
+383 (0) 45 321 541
+383 (0) 49 748 922
8:30-16:30

Xërxë
Rr. Rruga kryesore Xërxë p.n.
+383 (0) 45 272 724
8:30-16:30

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni