Njoftime Publike

Njoftime Publike2019-01-02T13:02:52+01:00

Tenderët

306, 2019

FTESË PËR OFERTË

Shpallje Auditimi i pasqyrave financiare 2019 (3)

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni