Kredi Biznesi

Kredi Biznesi

2019-02-13T16:17:29+01:00Tetor 10, 2018|

Për rritjen dhe zhvillimin e bizneseve

Nëse dëshironi të zgjeroni biznesin apo keni nevojë për kapital punues për të zhvilluar biznesin, atëherë Kredi Biznesi është zgjedhja juaj

  • Edhe pa kolateral edhe pa garantues deri në 5,000€

  • Afati i kredisë deri në 60 muaj

  • Shumë e kredisë nga 250 deri 25,000€

  • Grejs periudhë deri 3 muaj

Karakteristikat e kredisë

  • Nuk kërkohet çertifikata e regjistrimit të biznesit deri në shumën 10,000€

  • Paguani me këste mujore apo me grejsperiudhë

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni