Kredi Bujqësore

Kredi Bujqësore

2019-02-13T16:20:18+01:00Tetor 10, 2018|

Për veprimtari bujqësore

Kredia Bujqësore është produkt për të gjithë ata që dëshirojnë të rrisin prodhimtarinë e tyre bujqësore

  • Edhe pa kolateral edhe pa garantues deri në 5,000 Euro

  • Afati i kredisë deri në 60 muaj

  • Shumë e kredisë nga 250 deri 25,000 €

  • Grejsperiudhë deri 6 muaj

Karakteristikat e kredisë

  • Nuk kërkohet çertifikata e regjistrimit të biznesit deri në shumën 10,000€

  • Paguani me këste mujore apo me grejsperiudhë

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni