Kredi e Shpejtë

Kredi e Shpejtë

2019-02-12T16:38:15+01:00Tetor 10, 2018|

Për biznese dhe bujqësin

Ekspres Kredia është zgjedhja e duhur për bizneset dhe agro-bizneset që kanë nevojë për kapital punues dhe kërkojnë zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë për financim

Karakteristikat e kredisë

  • Shuma e kredisë deri në 3,000€

  • Merrni përgjigje brenda ditës

  • Afati i kredisë deri në 24 muaj

  • Për klient me histori të mirë kreditore

  • Me procedura shumë të thjeshta

  • Pa kolateral dhe pa garantues

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni