Kredi Personale

Kredi Personale

2019-02-13T15:33:35+01:00Tetor 10, 2018|

Për përmirësimin e kushteve jetësore

Dëshironi të ngrisni standardin e jetës suaj? Merrni Kredinë Personal dhe investoni në të ardhmen tuaj; financoni arsimin tuaj, paguani trajnime të ndryshme, apo paguani shpenzimet mjekësore

  • Afati i kredisë deri në 36 muaj

  • Shumë e kredisë nga 300 deri 5.000€

Karakteristikat e kredisë

  • Nuk kërkohet llogari bankare

  • Paguani me këste javore, dyjavore apo mujore

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni