Kredi Renovimi

Kredi Renovimi

2019-02-13T16:15:21+01:00Tetor 10, 2018|

Për përmirësimin e kushteve të banimit

Me Kredi Renovimi, shëndrrimi i shtëpisë suaj në shtëpinë të cilën çdoherë e keni dëshiruar, kurrë nuk ka qenë më e lehtë. Arrini rehatinë e merituar në shtëpinë tuaj

  • Afati i kredisë deri në 60 muaj

  • Shumë e kredisë nga 300 deri 25,000 €

Karakteristikat e kredisë

  • Nuk kërkohet çertifikata e regjistrimit të biznesit deri në shumën 10,000€

Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni