Loading...
Faqja Kryesore2019-03-18T15:05:47+01:00

Produktet që plotësojnë nevojat e juaja

Galeria e Videove

Galeria e Videove
0
KLIENTËT
0M€
PORTOFOLIO I KREDIVE
0
MESATARJA E KREDIVE
0
NR. I DEGËVE
0
VITI I THEMELIMIT

* Statistikat azhurohen çdo muaj

Lajme & Shtypi

FINCA Star 2018

Dhjetor 26, 2018|

Edhe këtë vit FINCA Kosovë ndau çmimin tradicional të FINCA Ndërkombëtar “FINCA Star” për punonjësit e saj të cilët kanë dëshmuar ngrohtësi, përgjegjësi, besueshmëri duke jetësuar atributet e brendit të FINCA-së.

FINCA Kosovë Sponsor i Argjendtë në KAEF

Dhjetor 21, 2018|

FINCA Kosovë ishte sponsor i argjendtë në mbrëmjen gala ‘The Night of the Rising Stars’, organizuar nga Fondi Kosovar Amerikan i Arsimit (KAEF). Në këtë natë, KAEF dhuroi bursën e 100-të dhe festoi arritjet e saj me një ngjarje për mbledhjen e fondeve ku FINCA Kosovë u bë Sponsor i Argjendtë pas dhurimit të fondit.

FINCA Kosovë vazhdon me traditën e ligjëratave teknike

Nëntor 22, 2018|

FINCA Kosovë, vazhdoi me ligjërata teknike, në qytetin e Ferizajit me prof. Dr. Hajrip Mehmeti. Qëllimi i ligjëratave teknike është aftësimi në lëmin e blegtorisë që merren me prodhimin e qumështit, majmërisë së vjetave, dhe kultivuesit e deleve e qingjave.

Shikoni të gjitha lajmet

Shërbimet & Produktet

Kërkoni ne të ju kontaktojmë juve

Ju mund të kërkoni të ju kontaktojmë dhe operatorët tanë do t’ju kontaktojnë në kohë të përshtatshme për ju dhe do të përgjigjen pyetjeve tuaja

Kontakt
Ne përdorim cookies për të kuptuar veprimet e juaja dhe për të monitoruar përdorimin e ueb faqës sonë, që ne të përmirësojmë përvojën tuaj në përgjithësi duke krijuar një ueb faqe të personalizuar për ju. Për më shumë informata në lidhje me cookies mund ti gjeni në Politikat e Privatësisë. Mbylleni dhe Pranoni